Începem!

Am trecut prin câteva schimbări de când s-a născut ideea unei școli moderne de muzică. În mai am pornit Atelierul de Voce, unde s-a adunat o gașcă excelentă de oameni pasionați de cântat. Pentru unii a pornit doar ca un refugiu din cotidian, pentru alții a însemnat dezvoltare personală, dar la final toți au rămas surprinși de evoluția lor pe parcursul celor 10 săptămâni petrecute împreună.

Avem și un reportaj făcut de ProTV Cluj, cărora le mulțumim pentru prezență.

Și am plecat în vacanța de vară, timp în care ideile au început să curgă. Undeva pe malul mării s-a născut Music’sScool. Mi-am adus aminte de copilăria mea, de după-amiezele petrecute la Școala de Muzică și mi-am dat seama că nu există o școală modernă în Cluj, care să preia totuși din principiile sau materiile școlilor clasice. Până acum chitara electrică se învăța la ore private, profesori de canto modern – deci modern, nu de muzică ușoară – lucrau și ei acasă, iar teoria muzicii contemporane, cea pe care o ascultăm noi astăzi, era dată din gură-n gură și adaptată…ca din gură-n gură. Bun, păi atunci ia să înfăptuim noi treaba asta cu teoria învățată pe partituri moderne, să facem și câteva ore de canto în privat și să punem la dispoziția studenților cei mai buni instrumentiști din Cluj pentru a-i învăța să cânte frumos – toate astea într-un cadru organizat.

De la idee până la practică am trecut prin multe: consultații cu juriști și contabili, conceperea și structurarea cursurilor, arvunirea membrilor echipei după experiență, studii și caracter sau idei de colaborare sau brainstorminguri pe marketing.

Am ajuns la finalul pregăririlor și suntem bucuroși să anunțăm că:

Atelierul de Voce a devenit Music’sCool, care deschide sesiunea înscrierilor astăzi și începe cursurile pe 14 ianuarie

Atelierul de Vorbire s-a transformat în Speaking’sCool, iar primul training va avea loc în weekendul 19-20 ianuarie.

Găsiți în meniul de sus pagini pline cu toate informațiile de care aveți nevoie. Așa că vă invităm cu drag să citiți și apoi să vă faceți de cap cu formularul de înscriere.

Aminda

Publicat de Aminda

Solistă, compozitoare și mentor în cadrul Music'sCool.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: