Familia mea cântăcioasă

Standard

Muzica a început prin cântec, iar cântecul este cea mai bună inițiere posibilă în muzică. 

(Ernest Ansermet)

Iarăși nu m-am prezentat, așa-i? Eu sunt Bogdan și astăzi vreau să vă prezint mai pe îndelete o zi tipică din viața în cadrul familiei Art’sCool, că nu-i grabă.

photo by Raluca Normal

Haideți să o luăm cu începutul, ca să cădem pe o notă bună din start (ba dum tss!). Știți cu toții de bârlogul nostru muzical, în care experimentăm pe cursanții dornici de arta succesului, iar dacă nu ne-ați vizitat, atunci vă așteptăm cu drag, că e loc mereu de noi cercetași. Art’sCool e pentru mine locul unde imaginația, talentul și munca intensă se întâlnesc în scop lucrativ, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Îmi amintesc și acum (sunt un bătrân în devenire) cum a decurs primul meu curs în cadrul „Căsuței Muzicale”. Imaginați-vă un flăcău timid cu aparat dentar proaspăt pus, care iubește muzica, dar niciodată nu a fost susținut în această direcție; numai că într-un moment de curaj, desprins din filmele cu Bruce Lee, a hotărât să își ia inima-n dinți și să meargă în fața unor persoane mult mai reale decât cele din capul meu și să cânte. Nu cred, că e nevoie, să vă povestesc faptul că nu am fost o stea la prima vedere și da, am fost dezamăgit de prestația mea, însă nu a fost un capăt de viață, ba chiar pot spune că a fost un nou început.

Prima mea zi din această călătorie a luat amploare acum aproximativ un an și jumătate și din câte puteți observa, sunt un supraviețuitor. Am avut foarte multe probleme la început, nu am de ce să vă mint și cu unele încă mă confrunt, dar am avansat uluitor față de prima încercare. Am ajuns, de la un tânăr crispat de propriile temeri, să mă înțeleg mai bine, atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere emoțional. Muzica se face cu cap, dar inima o cântă!

Am avut parte de mentori extraordinari, tineri și încrezători în propriile forțe, dar cel mai important, mereu gata să te asculte și să dezbată cu tine subiecte legate de pasiunea comună tuturor, adică gastronomia… Oops, am greșit pagina; mă refeream desigur la muzică.

Cred cu tărie că un mediu călduros și profesionist e un element critic în cazul în care vrei să îți descoperi latura cântăcioasă; celălalt ar fi, desigur, perseverența, iar dacă ai puțin timp liber și vrei să aflii mai multe, te aștept cu drag la bârlogul nostru muzical, ca să povestim ca 2 babe.

 

Cu drag,

Bogdan

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s