❤️

#beinspired
#payitforward

Cele mai importante momente din viață au undeva, în fundal, un soundtrack. Cineva care cântă o piesă cât nouă ni se întâmplă viața, a cărei voce și versuri vor rămâne întotdeauna parte a unei amintiri.

La Art’sCool scopul nostru e să ne asigurăm că cei care îți vor acompania experiențele o vor face într-un mare fel. Ca tu să fii mai inspirat, să poți face lucruri minunate.

Aplauzele, vizualizările, biletele de concert cumpărate îi ajută pe artiști. Noi, în schimb, avem nevoie de finanțe pentru a putea să ne continuăm munca de educatori. Îți prezentăm mai jos câteva posibilități de a fi alături de noi, de a contribubui la ridicarea nivelului cultural din comunitatea noastră.

2%

Dacă ești angajat, pensionar, ai o profesie liberală sau ai venituri din alte activități (drepturi de autor, chirii etc.), redirecționarea unui procent de 2% din impozitul pe venit este modalitatea prin care poți contribui la proiectele noastre.

Sponsorizări

Dacă ai o firmă sau lucrezi într-o companie

Ne poți sponsoriza sau ne poți propune factorilor de decizie pentru sponsorizare – în special dacă CSR e o practică obișnuită în compania la care lucrezi. E un gest mic care pentru noi înseamnă enorm și ne permite să punem în practică măcar unul din zecile proiecte fantastice la care visăm.

Donații

Anything goes

Ai un microfon de care nu mai ai nevoie? Un calculator sau componente? Elemente de scenotehnică? Birotică? S-ar putea să avem nevoie, în special de consumabile. Fiind școală, trebuie să ne refacem periodic stocul de cabluri, stative, microfoane sau instrumente. Și ne bucurăm de prieteni noi.Publicitate
%d blogeri au apreciat: