BogdanA studiat 8 ani la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” din Bistrița, apoi a ajuns la Cluj-Napoca, unde a trecut prin clasa mai multor profesori de canto, ajungând să studieze și cu Răzvan Krivach.

Este solistul trupei Grimus de 10 ani, timp în care a susținut peste 400 de concerte în țară și în străinătate, a lansat alături de trupă trei albume de succes notabil pe scena underground și câteva single-uri care au stat săptămâni întregi în topurile Radio Guerilla sau City FM. Grimus este câștigătoarea fazei naționale Global Battle Of The Bands 2007 și unul din finaliștii aceluiași concurs internațional (Londra).

Solistul a trăit cele mai intense momente din cariera lui muzicală cântând în deschidere la Roxette, Placebo și Red Hot Chili Peppers. Experiența concertelor pe stadion a fost o provocare pe care orice artist și-ar dori-o, iar el a fost lăudat după fiecare dintre aceste evenimente pentru show.

Bogdan este un solist atipic pentru România – deosebit de energic, cu un timbru unic și o abordare foarte personală a muzicii pe care o cântă, unul dintre acei frontmani care emană mesaj din toți porii.

De asemenea, e un profesor răbdător care are o înțelegere profundă a muzicii și a tehnicilor care stau la baza cântatului, iar experiențele de pe stadion îl recomandă pentru cei care vor să câștige bătălia cu emoțiile.

Vino să-l cunoști la Art’sCool – cursul Studio!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s