66421_10151353982394038_2094642615_n (1)

A crescut în teatru. La vârsta de 3 ani, după vizionarea unui spectacol pentru copii, și-a întrebat tatăl, actor: “Tati, cum ai intrat în poveste?”. Tatăl ei a luat-o de mână și a dus-o în culise. Din acel moment teatrul a devenit un gigantic mecanism de creație care deservește publicul. Pentru ea, la teatru importante erau mijloacele de realizare ale poveștii și nu povestea în sine. În timpul liceului, Colegiul Național Mihai Eminescu din Satu Mare, a lucrat ca realizator de emisiuni la posturile locale de radio și televiziune, convinsă fiind că va urma facultatea de jurnalism. Dar, înăuntrul ei, ascuns, stătea un copil care punea mereu aceeași întrebare: “Oare cum a intrat în poveste?”. Ca atare a urmat cursurile secției de teatrologie, Universitatea Babeș-Bolyai, și a început să îi facă ea pe alții să intre în poveștile adaptate pentru scenă, în calitate de dramaturg. A lucrat în teatrele din țară: Sibiu, Satu Mare, Baia Mare, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Râmnicu Vâlcea.

Din 2009 este cadru didactic la Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj Napoca, dar continuă să lucreze în teatre. Face parte din grupul de Dramaturgia Cotidianului și organizează, alături de colegii din facultate, anual, o tabără de cercetare și creație pentru studenți.

Raluca te așteaptă la cursurile de Actorie din cadrul Art’sCool, dar te așteaptă, alături de Aminda, și la Atelierul Art’sCool pentru a te învăța cum să-ți trasmiți energiile pozitive publicului care te ascultă.

Reclame

Un răspuns »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s