Atelierul

este un curs interactiv pentru cei pasionați de cântat. Indiferent de vârstă sau nivel, studenții noștri își vor putea dezvolta vocea, atitudinea scenică și manierele de interpretare în funcție de glasul și caracterul lor. Deopotrivă elevi și profesori, vor deprinde arta audiției, vor face analize și își vor descoperi adevărata voce. Durata: o ședință de 2 ore pe săptămână.

Fabrica

este cea mai interesantă oră de teorie muzicală din oraș. Un opțional de adăugat lângă Atelierul de Voce, acesta dezvăluie secretele portativului direct pe partituri ale celor mai mari hituri din ultimul secol. Durata: o ședință de 2 ore pe săptămână.

Studio

este destinat celor care vor să lucreze în doi cu un vocal coach. Fiind tot un curs opțional care se adaugă Atelierului de Voce, aici se vor studia în detaliu tehnicile vocale. Durata: o ședință de 50 de minute pe săptămână.

Unplugged

va fi deschisă celor care vor să studieze și un instrument – un skill necesar pentru orice muzician care își compune piesele sau pur și simplu o oază de muzică în cotidian. Durata: o ședință de 50 de minute pe săptămână.

Clasic

este un curs one-on-one destinat celor pasionați de minunata lume a operei ș celor care vor să se pregătească pentru admitere la Liceul de Muzică Sigismund Toduță sau la Academia de Muzică Gheorghe Dima.

Kinder – grădinița muzicală

este prima grădiniță de muzică din Cluj și se adresează tuturor preșcolarilor. O dată pe săptămână, copiii vor avea ocazia de a se familiariza cu instrumentele muzicale și cu microfonul, vor asculta și cânta piese din repertoriul marilor formații ale ultimului secol, vor descoperi notația muzicală și vor păși pentru prima dată în viața lor într-un studio de înregistrări, apoi pe scenă.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s