Indiferent dacă muzica e doar un hobby, pasiune sau chiar și job, Art’sCool oferă o gamă largă de cursuri pentru toți cei care doresc să înțeleagă mai bine stilurile abordate, care doresc să își lărgească orizonturile muzicale și care vor să cânte ca afară.

Atelierul

este un curs interactiv pentru cei pasionați de cântat. Indiferent de vârstă sau nivel, studenții noștri își vor putea dezvolta vocea, atitudinea scenică și manierele de interpretare în funcție de glasul și caracterul lor. Deopotrivă elevi și profesori, vor deprinde arta audiției, vor face analize și își vor descoperi adevărata voce. Durata: o ședință de 2 ore pe săptămână.

Fabrica

este cea mai interesantă oră de teorie muzicală din oraș. Un opțional de adăugat lângă Atelierul de Voce, acesta dezvăluie secretele portativului direct pe partituri ale celor mai mari hituri din ultimul secol. Durata: o ședință de 1 oră pe săptămână.

Studio

este destinat celor care vor să lucreze în doi cu un vocal coach. Fiind tot un curs opțional care se adaugă Atelierului de Voce, aici se vor studia în detaliu tehnicile vocale. Durata: o ședință de 1 oră pe săptămână.

Unplugged

va fi deschisă celor care vor să studieze și un instrument (pian, chitară, bass, tobe) – un skill necesar pentru orice muzician care își compune piesele sau pur și simplu o oază de muzică în cotidian. Durata: o ședință de 1 oră pe săptămână.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s