• Ada Prundar, cursantă Art’sCool:

ada-testies

 

Am venit la Art’s Cool ca să fac o activitate de suflet, împreună cu o prietenă foarte bună. Suntem prieteni, suntem familie și facem foarte multe lucruri frumoase împreună. De la fiecare Atelier, în fiecare săptămână, am descoperit că pot face lucruri cu vocea pe care nu mi le-am imaginat niciodată că le pot face. Și, cel mai important, mi-am găsit o bucată de încredere în mine, pe care o pierdusem.

 

  • Andy Cook, cursant Art’sCool:

andy-testies

 

Am venit la Școală cu ocazia ”Porților deschise” (2015 – n.e.). Am venit pentru că am vrut să-mi urmez pasiunea: să aprofundez studiul muzicii. M-am dezvoltat destul de mult, spun eu, în această perioadă. Am descoperit vocea de cap, pe care nu știam că pot s-o folosesc până atunci. Pentru mine, Art’s Cool este o familie.

 

 

  • Cristina, cursantă Art’sCool:

cris-testies

 

Am început cursurile la Art’s Cool acum două luni, direct la grupa de avansați. Am avut puțin de recuperat, încă sunt în procesul de recuperare. Simt că până acum am reușit să capăt mai multă încredere în mine. Am reușit să descopăr anumite calități ale vocii pe care nu credeam că le am. Entuziasmul și energia din cadrul școlii îmi dau și mai multă încredere în mine.

 

 

  • Oana, cursantă Art’sCool:

oana-testies

 

Urmez cursurile Art’s Cool de mai bine de un an, perioadă în care am reușit să scap de trac; am reușit să scap de acel „nu pot și nu vreau”. Am căpătat mai multă încredere în mine. Am reușit să depășesc anumite emoții, sentimente, pe care le aveam în ceea ce privește cântatul. Am descoperit, așa cum spunea și Ada, prieteni noi… prietene noi. Happy family! Și, da, Art’s Cool este o familie, o mică familie a cântăcioșilor și cântăcioaselor.

 

 

  • Raluca, fotograf:

raluca-testies

 

Sunt omul din spatele camerei pentru Art’s Cool. Deci, daca vă vedeți într-o poză sau într-un filmuleț pe facebook, e vina mea. Guilty! :) Vreau, prin ceea ce realizez eu, să vă încurajez să veniți în această familie frumoasă, pentru că e super și trebuie să recunosc că și eu mă simt parte  a familiei și mă simt foarte bine împreună cu acești oameni; și  indirect, m-au ajutat și pe mine să mă dezvolt ca și fotograf.