Testimonials

 • Ada Prundar, cursantă Art’sCool:

ada-testies

 

Am venit la Art’s Cool ca să fac o activitate de suflet, împreună cu o prietenă foarte bună. Suntem prieteni, suntem familie și facem foarte multe lucruri frumoase împreună. De la fiecare Atelier, în fiecare săptămână, am descoperit că pot face lucruri cu vocea pe care nu mi le-am imaginat niciodată că le pot face. Și, cel mai important, mi-am găsit o bucată de încredere în mine, pe care o pierdusem.

 

 

 • Andy Cook, cursant Art’sCool:

andy-testies

 

Despre Art’sCool: Am venit la Școală cu ocazia ”Porților deschise” (2015 – n.e.). Am venit pentru că am vrut să-mi urmez pasiunea: să aprofundez studiul muzicii. M-am dezvoltat destul de mult, spun eu, în această perioadă. Am descoperit vocea de cap, pe care nu știam că pot s-o folosesc până atunci. Pentru mine, Art’s Cool este o familie.

Despre Atelierele de Prezenţă şi Mişcare Scenică cu Diana: m-au ajutat să fiu mai prezent şi mai concentrat în timpul actului artistic, mi-au dezvoltat atenţia distributivă şi creativitatea din punctul de vedere al gesturilor şi expresiilor folosite pe scenă.

 

 

 • Cristina, cursantă Art’sCool:

cris-testies

 

Am început cursurile la Art’s Cool acum două luni, direct la grupa de avansați. Am avut puțin de recuperat, încă sunt în procesul de recuperare. Simt că până acum am reușit să capăt mai multă încredere în mine. Am reușit să descopăr anumite calități ale vocii pe care nu credeam că le am. Entuziasmul și energia din cadrul școlii îmi dau și mai multă încredere în mine.

 

 

 • Oana, cursantă Art’sCool:

oana-testies

 

Urmez cursurile Art’s Cool de mai bine de un an, perioadă în care am reușit să scap de trac; am reușit să scap de acel „nu pot și nu vreau”. Am căpătat mai multă încredere în mine. Am reușit să depășesc anumite emoții, sentimente, pe care le aveam în ceea ce privește cântatul. Am descoperit, așa cum spunea și Ada, prieteni noi… prietene noi. Happy family! Și, da, Art’s Cool este o familie, o mică familie a cântăcioșilor și cântăcioaselor.

 

 

 • Raluca, fotograf:

raluca-testies

 

Sunt omul din spatele camerei pentru Art’s Cool. Deci, daca vă vedeți într-o poză sau într-un filmuleț pe facebook, e vina mea. Guilty! :) Vreau, prin ceea ce realizez eu, să vă încurajez să veniți în această familie frumoasă, pentru că e super și trebuie să recunosc că și eu mă simt parte  a familiei și mă simt foarte bine împreună cu acești oameni; și  indirect, m-au ajutat și pe mine să mă dezvolt ca și fotograf.

 

 

 • Simina, cursantă:

Simina

 

Despre Summer Concert 2017Art’sCool Summer Concert a fost primul meu concert. Pentru mine a fost fascinant să observ cât de bine şi safe m-am simţit pe scenă cu colegii mei. Am reuşit să uit de emoţii. M-am concentrat pe tehnică şi pe ce învăţasem şi mai bine decât o făceam la repetiţii.”

 

 

 • Marius, cursant:

Marius

 

Despre Summer Concert 2017: Pentru mine asta a fost prima experiență în calitate de voce principală. Interesantă, inedită, înfricoșătoare. Do I want more? Hell yeah!

 

 

 

 

 

Laura, cursantă:

Laura

 

Despre Summer Concert 2017: M-a surprins numărul persoanelor care au venit. Ne-au susţinut şi i-am simţit foarte apropiaţi de noi, cei care cântăm. Nu am simţit emoţiile aşa de tare cum le simţeam de obicei. :)

Despre Atelierele de Prezenţă şi Mişcare Scenică cu Diana: Pe mine cursurile m-au ajutat mult să fiu mai deschisă când trebuie să vorbesc sau să cânt în faţa oamenilor. Cred că oricine, nu doar artiştii, ar putea beneficia de genul acesta de cursuri, pentru că toata lumea are nevoie să audă păreri diferite referitoare la felul în care prezintă ceva celorlalţi şi mi se pare că Diana a pus destul de mult accent pe lucrul acesta.

 

 • Bogdan, cursant:

photo by Raluca Normal

 

Despre Summer Concert 2017: Pentru mine, Summer Concert a reprezentat momentul în care am realizat diferenţa reală dintre cum eram înainte şi cum am devenit dupa 1 an şi jumătate de Art’sCool, un moment de mândrie şi spirit familial.

 • Despre Atelierele de Prezenţă şi Mişcare Scenică cu Diana: mi-au lăsat un gust dulce. De ce? Pentru că Diana este un actor profesionist şi are foarte multe de arătat, atât ca om, cât şi ca performer. În acelaşi timp, Diana este un profesor serios dar uman, iar asta mi-a plăcut mult. Cursurile din punctul meu de vedere sunt benefice pentru orice persoană care se află în contact cu publicul.

 

 • Bianca, din public

  „Am mai fost şi la alte concerte Art’sCool şi de fiecare dată mi-a plăcut că toţi cântă cu pasiune şi se vede că se simt foarte bine făcând ceea ce le place.”

 

 • Adrian, PR:

Adrian

 

Despre Atelierele de Prezenţă şi Mişcare Scenică cu Diana: Personal, am rămas cu nişte informaţii şi tehnici care cred că imi vor folosi toată viaţa, iar dedicarea mentorului şi feed-back-ul cursanţilor nu fac decât să confirme acest lucru. :)

Publicitate
%d blogeri au apreciat: