Despre noi

Art’sCool este un proiect născut din pasiune pentru artă și creație. O școală deschisă la nou, cu o abordare actuală și versatilă, în care se îmbrățișează educația constructivistă – învățarea prin experimentare, unde individul primează înaintea grupului iar practica e susținută de teorie și nu invers. E prima instituție privată de educație vocațională unde se lucrează pe o programă clară și structurată, indiferent de curs. Oferta educațională completă o găsiți aici.

Sediul școlii e călduros și primitor, format din două săli de curs și dotat cu microfoane, pian, chitara, tobe și un studio de înregistrări.

„Fiecare voce are un caracter aparte – de la timbru până la ambitus, de la atitudine la personalitatea care transpare prin modul în care cântăm. Tehnicile vocale au doar rolul de a ne susține unicitatea, nu de a o îngropa. Noi, aici la Ar’sCool, credem în frumusețea diversității. Am acumulat destulă experiență și cultură muzicală pentru a te îndruma și pentru a hotărâ împreună cu tine ce stiluri ți se potrivesc sau cum ar trebui să abordezi o carieră în muzică”, spune Aminda, fondatoarea școlii.

Valorile școlii:

1. Profesionalismul trebuie să se regăsească în munca oricui. Iar cum meseria de solist vocal și cea de instrumentist există și sunt recunoscute ca atare (cel puțin în afara țării), nici de aici nu trebuie să lipsească atitudinea sănătoasă față de activitatea noastră.

2. Actualitate înseamnă să îți pese de domeniul tău, să fii la curent cu cele mai noi tehnici și curente. Înseamnă să ai o imagine de ansamblu și o cultură sănătoasă așa încât să știi unde e locul tău azi. Și poate și mâine.

3. Spirit de echipă. Suntem de părere că toată lumea își are loc în industria muzicală. Vrem să creem o comunitate în care să ne oferim suport sau sfaturi, în care să se nască multe idei și proiecte frumoase.

Lasă un comentariu