Teodora Bârla – Atelier & Studio

teodora_barla_0
Photo by Florin Moldovan

Teodora este vocal coach și secretară a școlii noastre din vara anului 2014, azi, Director Adjunct. A studiat cele mai actuale tehnici vocale, aspirând la întregirea unei metodologii de standarde occidentale. Persoană deschisă, comunicativă și pasionată de tot ceea ce face, ea dorește să-și transmită cunoștințele, experiența și iubirea pentru muzică și cursanților școlii noastre.

Născută în Baia Mare, Teodora se mută la Cluj-Napoca în 2006 pentru studii, absolvind Facultatea de Sociologie și Asistență Socială trei ani mai târziu, urmând, apoi, un Masterat în Antropologie Aplicată, în cadrul căruia realizează un studiu al pieței muzicale locale clujene. În prezent, aceasta studiază maniera în care se constituie vedetele muzicale din România, în cadrul unui doctorat în Sociologie.

Întrucât experiența scenică și muzicală, în general, constituie fundamentul expertizei mentorilor vocali, la noi, Teodora contribuie nu doar cu studiile în domeniul vocii și a interpretării vocale, cât și cu experiența sa muzicală. Este solistă în formația Vespera, în proiectul de piano bar în stil French, Soirée (alături de profesorul de pian, Liviu Sorescu), având diverse colaborări muzicale de-a lungul anilor (Karibe Balkanika, Mario Dance Atelier, diverse cover bands și colaborări independente), lucrând și la un proiect muzical personal numit „Galetheia”.

Teo 2
Photo by Raluca Normal

Pasionată de arte, în general, Teodora e interesată să aprofundeze muzica și, mai precis, vocea, abordând diverse perspective metodologice și prin filtrul mai multor arte sau domenii asociate. Teodora se axează pe principiul simplitate = eficiență, pe „a te auzi în oglindă” și pe puterea educativă și terapeutică a muzicii.

Vino s-o cunoști la Art’sCool – te așteaptă la Atelier și la Studio!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: